Help Center Live Community
April 21, 2014, 01:08:45 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Admin login not working  (Read 4259 times)
Anthony G
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 3


« on: December 18, 2008, 09:59:33 PM »

 Grin Hello awesome software
But I can not get it to run on a XAMP test invironment using MySQL and Apache.
 localhost
12/18/08 12:38:53
Apache/2. 2. 9 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2. 2. 9 OpenSSL/0. 9. 8i mod_autoindex_color PHP/5. 2. 6
oh php is in safe mode,but I enabled true on the config.
I have hcl installed on the document root.
I am using the the latest 217 hcl and keep getting this error on the admin login page.


Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in J:\xampp\htdocs\attechlive\class\database. php on line 262
Logged
Anthony G
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #1 on: December 20, 2008, 06:12:07 AM »

Um      Grin  could I get help resolving this issue please?
Logged
Anthony G
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #2 on: December 24, 2008, 01:28:49 PM »

 Grin Merry X mas every one hows the bug testing on ver 3 going?
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.163 seconds with 19 queries.

Google visited last this page April 09, 2014, 07:46:13 AM