Help Center Live Community
July 23, 2014, 12:57:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Blank pages  (Read 14054 times)
Maumau
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« on: November 23, 2007, 07:59:49 PM »

Hello Guys,
I have problems I can't install HCL because have all pages blank:
1- I can't install HCL because when I go to setup option, the result is a blank page
so I has proceed with installation manually
2- All permissions in right folders are 777
3- I haven't error in hcl/admin/ or hcl/module.php?module=HelpCenter but only a blank page
4- in local all start and it's all right

How I can resolve this big problem?
Any suggestion?
Thank you for who help me
Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #1 on: November 26, 2007, 02:49:10 AM »

That is the dreaded "White Screen of Death"  Check here for info: http://www.helpcenterlive.com/smf/index.php/topic,137.0.html
Logged

how may I help you today?
Maumau
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #2 on: November 26, 2007, 02:09:32 PM »

Hi,
I have checked the link that you has posted,
but this not help me.
In local all work fine, in remote all blank pages, i can't setup
All folders indicated in doc are with 777 permission
My remote server:
PHP Version 4.3.10
Apache 2.0
Mysql 4.0.18
What I must also check?
Thanks!
Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #3 on: November 26, 2007, 04:03:42 PM »

Why don't you PM or e-mail me the install address (ie www.mydomain.com/hcl) of hcl and I'll see if I can find the offending file.
Logged

how may I help you today?
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #4 on: November 27, 2007, 04:56:09 PM »

Can you check the apache error log for any errors in the script?  It looks like something is bombing, but the usual culprits look ok to me.
Logged

how may I help you today?
Maumau
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #5 on: November 27, 2007, 07:30:47 PM »

Hi,
the only error that I have take from error log is:
[Tue Nov 27 16:44:34 2007] [error] [client 69.145.xxx.xxx] File does not exist: /hcl/version
[Tue Nov 27 16:48:21 2007] [error] [client 69.145.xxx.xxx] File does not exist: /hcl/classes

I have checked for this files and there's not on the directory
This is can help you?
Logged
victor
HCL Member
****
Offline Offline

Posts: 266


WWW
« Reply #6 on: November 27, 2007, 08:01:30 PM »

with "there's not on the directory" you mean that you cannot find this folders on your site?
Logged

Maumau
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #7 on: November 28, 2007, 11:03:04 AM »

Yes,
there's not folder with this name
File does not exist: /hcl/version
File does not exist: /hcl/classes
but there is class folder and version.php.
In local HCL work fine.
« Last Edit: November 28, 2007, 11:04:45 AM by Maumau » Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #8 on: November 29, 2007, 03:19:18 PM »

Maumau, did you by chance upload the debug.php?  If not, it would be very helpful if you could.
Logged

how may I help you today?
Maumau
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #9 on: December 03, 2007, 07:41:37 PM »

Mlzhosting,
I have upload the debug.php and this is the result:

0777
0777
0777
0777



--------------------------------------------------------------------------------

ICONS Directory:
index.php   readable Writable executable   0777
offline.gif   readable Writable executable   0777
online.gif   readable Writable executable   0777
End of ICONS
Version: 2.1.5


Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #10 on: December 10, 2007, 03:48:46 AM »

Can you PM the URL for the debug, so I can check your PHP.INI settings?
Logged

how may I help you today?
markoshust
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #11 on: December 19, 2007, 04:49:00 PM »

i had same problem. when you unzip the file on a linux server it sets all permissions to 644.

i went to root directory and did following command; now setup proceeds correctly.

chmod -R 777 hcl

since this is built in php, it should probably be available as a tarball as well as a zip. following command can be used to make a tarball retaining file permissions.

tar -pczf hcl.tar.gz hcl/

that would correct this issue (- or it can be fixed by running the chmod command above). the white pages are caused by display_errors = off in your php.ini file.
« Last Edit: December 19, 2007, 06:43:28 PM by markoshust » Logged
victor
HCL Member
****
Offline Offline

Posts: 266


WWW
« Reply #12 on: December 19, 2007, 09:57:11 PM »

great, thanks for feedback
Logged

HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #13 on: December 27, 2007, 09:25:02 PM »

Yes it does happen on some systems (CentOS 4 is no problem, but CentOS 5 does the 644 thing)  It's annoying as hell but there it is.
Logged

how may I help you today?
Maumau
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #14 on: January 09, 2008, 06:00:59 PM »

So, I can't solve this?
Now I use HCL 1.2.6, work, but no well.
Logged
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.169 seconds with 19 queries.

Google visited last this page July 08, 2014, 08:42:51 PM