Help Center Live Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Can't Get Past Step 1 of Help Center Live Installation  (Read 5685 times)

Alphaz

  • Not too much to say...
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Can't Get Past Step 1 of Help Center Live Installation
« on: May 11, 2008, 06:53:29 PM »

I'm setting up Help Center Live and have CHMOD the

- /config. php to 777
- /icons/ to 777
- /compile/ to 777
- /cache/ to 777

and had created the necessary database.  However, when I proceed to Step 1 of the setup, regardless of whether I click the <submit> or <skip> button, nothing happened.  The same web page (Step One) is displayed.  Can anyone advise if I have missed out something?

Thanks.
---
Server OS: Linux 2. 6. 9-023stab044. 4-enterprise
PHP Version: 4. 4. 7 (Zend: 1. 3. 0)
Database: MySQL 4. 1. 22-standard-log
HTTP Server: Apache/1. 3. 37 (Unix)
Logged
------------
HCL Version: 2. 1. 5
Operating system: Linux
PHP version: 4. 4. 7
MySQL version: 4. 1. 22-standard-log

TimberM

  • Not too much to say...
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Can't Get Past Step 1 of Help Center Live Installation
« Reply #1 on: May 15, 2008, 06:15:50 AM »

If you want, i could connect to ur computer and do it for you.
For Free (one time only)

PM ME. . . . .


Logged

lane

  • Not too much to say...
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Can't Get Past Step 1 of Help Center Live Installation
« Reply #2 on: January 22, 2009, 08:01:17 AM »

Having the same problem, anybody have an insight?

I am installing 2. 1. 7.  I had 2. 1. 3 up and working for the last 9 months or so, then it quit (premature end of script errors).  I thought it would be a good time for a clean upgraded install (silly me).

any thoughts would be appreciated.

thanks

php 4. 4. 6
mysql 5. 0. 67-community
apache 1. 3. 41 (Unix)
Logged

w3it

  • Not too much to say...
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 26
  • Resigned
Re: Can't Get Past Step 1 of Help Center Live Installation
« Reply #3 on: January 24, 2009, 01:03:30 PM »

Not much to go on. Try this from the install instructions:

# If you have safe_mode on, change the config setting $conf['safe_mode'] to true in the config.php file
Logged
Regards
Ian

lane

  • Not too much to say...
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Can't Get Past Step 1 of Help Center Live Installation
« Reply #4 on: January 26, 2009, 08:27:37 AM »

I tried the safe_mode on and off, it made no differance.  I am a little stumped because it seems that when I installed the previous 2. 1. 3, it install easily.  Doesn't seem like there is a lot to mess up.
Logged

lane

  • Not too much to say...
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Can't Get Past Step 1 of Help Center Live Installation
« Reply #5 on: January 27, 2009, 08:32:21 AM »

just a follow up.

I went to a very simple version of . htaccess and everything worked.

I then reinstalled my 2. 1. 3 version of hcl and it worked.

I reinstalled the latest version of . htaccess and now it all works.

I haven't changed anything except I did wipe out my old mysql database.

I didn't fix anything on purpose, but now its working.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.151 seconds with 18 queries.