Help Center Live Community
July 23, 2014, 07:06:27 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Documentation? Please?  (Read 4484 times)
online
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 1


« on: June 30, 2009, 05:38:38 PM »

I just installed, from Fantastico.  And everthing seems to be working, except I have no clue how to work this?  I dont see any operation docs anywhere??  Am I missing something?
Perhaps you can answer these questions:
1 - how do you log in as an operator?  When I log in, it says the operator is not logged in?
2 - How does the WinApp work? Any config assistance would be helpful
3 - How do you know when some one is chatting?
4 - I cannot get it to connect? it just says connecting . . . . .

 :P  :-[  :-\  >:(
Logged
SpenserJ
Moderator
HCL Regular
*****
Offline Offline

Posts: 179

Some helpful guy


WWW
« Reply #1 on: June 30, 2009, 06:02:27 PM »

There is no documentation... but it shouldn't be too hard to figure out either.

1.  Once you log in as an operator, there will be a button that allows you to open the operator window. After you do that you may have to click the online/offline button in the top right.  But before you do any of this, you have to log in as the administrator and configure departments and operators.

2.  WinApp is developed by a third party, and unless you have a serial key, you will not be able to use it for more than a few minutes. Additionally, since it is a third party application, we cannot provide support for it.

3.  When you are in the operator screen, you will be notified when a chat is initialized (AKA. Someone wants to talk to you)

4.  What browsers and operating systems are you using (for both client and operator)?

Spenser
Logged

I am NOT a developer for HelpCenterLive. I am just trying to help out anyone that has issues. If you have a problem, check the list of fixes and then create a new topic
connor1699
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #2 on: July 09, 2009, 08:41:52 PM »

Hello,
Same problem here. . .  Using Firefox on both and XP on host; 2k on Client.
Thanks in advance.
Logged
SpenserJ
Moderator
HCL Regular
*****
Offline Offline

Posts: 179

Some helpful guy


WWW
« Reply #3 on: July 10, 2009, 07:49:41 AM »

Connor, as I have told the OP, you need to provide information before we can help you. If that is too complex then you may as well go pay for a more user-friendly version

Spenser
Logged

I am NOT a developer for HelpCenterLive. I am just trying to help out anyone that has issues. If you have a problem, check the list of fixes and then create a new topic
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.167 seconds with 20 queries.

Google visited last this page July 20, 2014, 03:15:57 AM