Help Center Live Community
April 16, 2014, 02:05:44 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: icons (online/offline) problem  (Read 26866 times)
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #15 on: August 31, 2007, 06:39:45 AM »

Very strange, I got some image not files not found, which should have produced some 404 errors at the very least.
Logged

how may I help you today?
cannibal
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #16 on: August 31, 2007, 11:06:09 AM »



Do you think the problem maybe from Mod_security in httpd.conf ??
Logged
cannibal
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #17 on: September 01, 2007, 05:34:36 AM »

I removed Mod_security and restarted httpd

but the same problem the icons are not appearing !!!!
Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #18 on: September 01, 2007, 05:52:57 AM »

The part that is throwing me is that errors are not being logged by Apache.  Or even 404 messages.  That makes it a lot harder to track down.  It's like the server is refusing to serve up the files, even though they are there and of the proper permissions.  Almost like the files have been deny'd.  Do you have any .htaccess files in the HCL site?
Logged

how may I help you today?
cannibal
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #19 on: September 01, 2007, 04:34:52 PM »

The part that is throwing me is that errors are not being logged by Apache.  Or even 404 messages.  That makes it a lot harder to track down.  It's like the server is refusing to serve up the files, even though they are there and of the proper permissions.  Almost like the files have been deny'd.  Do you have any .htaccess files in the HCL site?

no no .htaccess in HCL folder

now I ma forced to use the text code Sad

I do like HCL script

Could you please tell me how can I modify the text formatting

I mean when its online it will show Live Support Online
and when offline it will appear like Live Support Offline
Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #20 on: September 01, 2007, 05:41:38 PM »

Hmm, that might be a nice change anyway, let me dig it out and find the spot to mod it, I'll release it either as a hotfix, or at least point out where it could be done.  I'm still scratching my head why you can't get icons to show tho. Sad
Logged

how may I help you today?
sjc_yutaka
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #21 on: September 01, 2007, 11:41:43 PM »

Hello, I have just installed HCL so that I am new and not so familiar with sources.  I do not know what you have been discussing with this thread is the same issue I experienced with my php 5.2 system.

Please try to insert "ob_clean();" before header($icon['header']); in live/icons.php

I suppose the issue is something to do with "set-cookie".
Logged
cannibal
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #22 on: September 02, 2007, 12:52:26 AM »

Hello, I have just installed HCL so that I am new and not so familiar with sources.  I do not know what you have been discussing with this thread is the same issue I experienced with my php 5.2 system.

Please try to insert "ob_clean();" before header($icon['header']); in live/icons.php

I suppose the issue is something to do with "set-cookie".

I added it but still nothing new

Sad
Logged
ChrisR
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 21


« Reply #23 on: September 02, 2007, 01:04:22 AM »

okay i was looking in to this okay here is some things you could do

1) are the files with in the icons folder chmoded with 644 or 666
2) it could be the server dose not like that image type so try .gif or .png and so on.
3) try to do what sjc_yutaka said
4) make a .htaccess and put this in it "SecFilterEngine Off" (with out the 99 and 66 " ") and put the .htaccess in the icons folder
Logged
cannibal
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #24 on: September 02, 2007, 08:17:04 AM »



hello I did all what you said guys but still not working

I think I will switch to text mod

still waiting how to format the fonlt and colors
Logged
cannibal
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #25 on: September 02, 2007, 09:15:56 AM »

Hello

Finally

I done it but with another way

Here the steps

First I generated the TEXT Code

and in english.php file I modified

Code:
$lang['live_text_online'] = '<img border=0 src=http://www.domain.com/HCL/icons/online.gif>';
$lang['live_text_offline'] = '<img border=0 src=http://www.domain.com/HCL/icons/offline.gif>';


and it's working now with no problems Smiley

Please tell me if there is any security problem with this method

and can I now change the permissions of 777 folders to 755 ??
Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #26 on: September 02, 2007, 09:56:11 AM »

The folders have index.php files to help protect from hacks, and need to be 777.

Backup your new english.php file as an upgrade would overwrite it.  In 3.0 you'll be able to create a new language built off of the English version, that would not be overwritten during an upgrade, as 3.0 does the languages differently (they will be stored in the database and thus would not be overwritten during upgrades.)
Logged

how may I help you today?
conmen80
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #27 on: December 10, 2008, 06:14:11 AM »

Added ob_clean();

it's work fine to me now.
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.183 seconds with 19 queries.

Google visited last this page April 08, 2014, 08:04:20 PM