Help Center Live Community
April 23, 2014, 11:01:19 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Help with Chat  (Read 5811 times)
daemonkin
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 12


Yippe Ky Yay MoFo


WWW
« on: May 12, 2009, 09:00:28 AM »

Sorry for vague subject.
Installed on Linux, PHP 5+, MYSQL 4. 1. 22

I have tested locally on 1 machine with 2 tabs open - 1 client, 1 admin and can see all messages back and forth.

When I placed on server and logged in (Admin FF3. 0. 10, XP, Client FF on Mac OSX 10. 5) I can see only the chat from each person client can only see client chat, admin can only see admin chat.

Any help appreciated.

Regards,
D.
Logged

If Avian Flu and Swine Flu combine we will have Flying Pig Flu - Doom and Gloom!
SpenserJ
Moderator
HCL Regular
*****
Offline Offline

Posts: 179

Some helpful guy


WWW
« Reply #1 on: May 12, 2009, 03:41:51 PM »

Well it COULD be that you are using a client on OS X. As I have mentioned previously, I have yet to get the OS X side of things working properly, no matter if it is client OR operator.  If it works properly in Windows for client and operator together then it is an OS X issue.  Feel free to dig into the code and try to fix it for us if you can!

Spenser
Logged

I am NOT a developer for HelpCenterLive. I am just trying to help out anyone that has issues. If you have a problem, check the list of fixes and then create a new topic
daemonkin
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 12


Yippe Ky Yay MoFo


WWW
« Reply #2 on: May 13, 2009, 08:28:56 AM »

I'll certainly give it a bash!

I've been testing on different OS systems and browsers. Is there somewhere I should post my results or would here do?

I'll start:
Mac OSX 10.3 using Safari (client) to Windows XP SP3 FF3.0.10 (operator) works no problem

D.
Logged

If Avian Flu and Swine Flu combine we will have Flying Pig Flu - Doom and Gloom!
SpenserJ
Moderator
HCL Regular
*****
Offline Offline

Posts: 179

Some helpful guy


WWW
« Reply #3 on: May 13, 2009, 03:39:06 PM »

Would be wonderful if you posted it here, however lets do it in a fancy little table...

XP - FF 3
OSX - Safari 3?Works

I am assuming that is Safari 3, correct? 3 is the current version, but there is a developer preview of safari 4 out too. I will test my browsers (only OS X, and possibly Win2k3 if I go into work) out today and update the list. And then, do you mind if I post the finished list here?
Logged

I am NOT a developer for HelpCenterLive. I am just trying to help out anyone that has issues. If you have a problem, check the list of fixes and then create a new topic
daemonkin
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 12


Yippe Ky Yay MoFo


WWW
« Reply #4 on: May 13, 2009, 04:23:59 PM »

Go right ahead and we can post all problem/working browsers and systems. Just downloaded and tested Google Chrome as client on XP. Works.
Logged

If Avian Flu and Swine Flu combine we will have Flying Pig Flu - Doom and Gloom!
SpenserJ
Moderator
HCL Regular
*****
Offline Offline

Posts: 179

Some helpful guy


WWW
« Reply #5 on: May 13, 2009, 08:29:36 PM »

And that was with FF3 as the operator still?

Operator
XP - FF3OSX - FF3OSX - Safari 4OSX - Chromium (2.0.181)
ClientXP - ChromeWorksUntestedUntestedUntested
OSX - Safari 3WorksUntestedUntestedUntested
OSX - Safari 4UntestedFails - 1Fails - 2, 5Fails - 5
OSX - FF3UntestedFails - 1Fails - 2, 3, 4Fails - 3, 4
OSX - Chromium (2.0.181)UntestedFails - 1Fails - 2, 3Fails - 5

Issues
  • 1 - Operator window fails to load properly.
  • 2 - Need to refresh the operator window to see chat requests.
  • 3 - Operator does not receive any messages.
  • 4 - Client does not receive any messages.
  • 5 - Client cannot get into a chat after being accepted.

Reworking the issues numbering, added a few more tests. What works and what doesn't?

Operators:
  • Win FF3 works as an operator
  • OSX FF3 doesn't work as an operator
  • OSX Safari 4 doesn't works as an operator
  • OSX Chromium doesn't works as an operator

Clients:
  • Win FF3 works as an client
  • OSX FF3 doesn't work as an client
  • OSX Safari 3 works as an client
  • OSX Safari 4 doesn't works as an client
  • Win Chrome does work as an client
  • OSX Chromium MIGHT work as an client
« Last Edit: May 13, 2009, 11:46:58 PM by SpenserJ » Logged

I am NOT a developer for HelpCenterLive. I am just trying to help out anyone that has issues. If you have a problem, check the list of fixes and then create a new topic
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.155 seconds with 19 queries.

Google visited last this page Yesterday at 03:45:48 PM