Help Center Live Community
April 25, 2014, 03:26:30 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ---HELP!!!!--- 150 Character LIMIT????  (Read 6795 times)
Meshach
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 16


« on: October 01, 2008, 02:41:56 AM »

URGENT HELP NEEDED!!!

There is a 150 character limit on the messages an operator can send.  How do I increase this???

Thanks,
Meshach
Logged
Meshach
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #1 on: October 04, 2008, 02:27:31 AM »

Does ANYONE know how to fix this??  Huh Huh Huh
Logged
Monty
HCL Regular
***
Offline Offline

Posts: 132


back up.. Back Up.. BACK UP!


WWW
« Reply #2 on: October 07, 2008, 05:48:38 PM »

hcl\templates\Bliss\chat_send.tpl and hcl\templates\G\chat_send.tpl

Line 30 :         <input type="text" autocomplete="off" name="chat_box" id="chat_box" size="30" maxlength="150" onkeypress="parent.window.Chat.typing();" />

Edit maxlength="150" to a larger figure.
Logged

back up.. Back Up.. BACK UP!
Meshach
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #3 on: October 09, 2008, 07:47:59 PM »

When I do that it will change the maximum limit. But if someone types more than that it pops up a message that says "Message is to long it will be truncated."

Anyone know the solution to this?

Thanks,
Meshach
Logged
Monty
HCL Regular
***
Offline Offline

Posts: 132


back up.. Back Up.. BACK UP!


WWW
« Reply #4 on: October 09, 2008, 08:34:40 PM »

When I do that it will change the maximum limit. But if someone types more than that it pops up a message that says "Message is to long it will be truncated."

This could possibly be due to the chat window size.  Try resizing the window in hcl/config.php and let me know if that works.
Logged

back up.. Back Up.. BACK UP!
Mike
Administrator
Not too much to say...
*****
Offline Offline

Posts: 11


« Reply #5 on: October 09, 2008, 08:53:55 PM »

No, it's hard coded. . 

Someone in the community can fix that, or wait for v3 to come out. .   Would be great for other assistance in the community on this sort of thing.
Logged
Monty
HCL Regular
***
Offline Offline

Posts: 132


back up.. Back Up.. BACK UP!


WWW
« Reply #6 on: October 11, 2008, 01:33:29 PM »

When I do that it will change the maximum limit. But if someone types more than that it pops up a message that says "Message is to long it will be truncated."

Open hcl/class/js/chat.php and on line 222 change every instance of '300' to a higher number.  Please let me know if this helps.
Logged

back up.. Back Up.. BACK UP!
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.168 seconds with 19 queries.

Google visited last this page Yesterday at 07:32:46 PM