Help Center Live Community
July 23, 2014, 03:01:14 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: SSL and Firefox 2-3 Showing offline  (Read 2886 times)
pdawg
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 1


« on: February 26, 2009, 03:44:21 PM »

Hello,

I am having difficulty my HCL is running over SSL and was working for a while.  But now it is not.

When i login and click live help, a white box(operator window) comes up that does not show any users browsing the site, when indeed there are some.
This error is logged during opening the operator window in the firefox error page:
Code:
Error: document.getElementById("aardvark_div_" + object) has no properties
Source File: https://www.domainremoved.com/lhelp/class/js/include.php?monitor
Line: 165

I installed user agent switcher, and if I change my agent for firefox to IE7 it works fine.

Also please note, I have already applied the changes in the thread at the following link:
hxxp: www. helpcenterlive. com/smf/tips_and_tricks/firefox_306_killed_this-t855. 0. html
I tried both setting it to true, and tried the if statement on the last page of that thread.

Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.107 seconds with 20 queries.

Google visited last this page July 07, 2014, 02:09:29 AM