Help Center Live Community
April 25, 2014, 10:43:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cannot Start or receive Chats/ Install appears to have been succesful!  (Read 8340 times)
gsallen1
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« on: August 25, 2009, 06:57:53 PM »

I was able to install this HCL software with no apparent problems however I cannot connect a chat request.  When requesting a chat all appears to be ok then comes back saying no operators are available. 

At the admin side I do not see any chat requests trying to come through even though the operator is logged on. 

I have tried IE 7 and Latest Firefox.  The admin PC is Windows XP.  Hosting server is linux.  Here are a few screen shots.  Thank you for any help and advice!

hxxp: allenpcs. com/shot1. jpg
hxxp: allenpcs. com/shot2. jpg
hxxp: allenpcs. com/shot3. jpg
hxxp: allenpcs. com/shot4. jpg
Logged
Parcye
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 12


« Reply #1 on: August 25, 2009, 07:23:20 PM »

I can't see to much wrong, but it looks like you start an op chat. . .  as op. .  and that is not possible ofcourse if you are the only op.
Logged
gsallen1
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #2 on: August 25, 2009, 07:26:22 PM »

Thank you for the reply.  When a user submits a chat request I should see something when logged in to the admin side? Nothing pops up or notifies me.  If a user sends an offline request it does come to my email.  Thank you again for the reply!
Logged
gsallen1
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #3 on: August 25, 2009, 07:40:58 PM »

Update: I was able to get the chat to work in IE7 to IE7 but not in FF to IE nor FF to FF.  Any thoughts?
Logged
SpenserJ
Moderator
HCL Regular
*****
Offline Offline

Posts: 179

Some helpful guy


WWW
« Reply #4 on: August 25, 2009, 07:46:47 PM »

Have you applied the FF 3.0.5 patch yet?
Logged

I am NOT a developer for HelpCenterLive. I am just trying to help out anyone that has issues. If you have a problem, check the list of fixes and then create a new topic
gsallen1
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #5 on: August 25, 2009, 07:50:55 PM »

No I have not.  I tried browsing the forum but could not find the download file.  Thank you!
Logged
gsallen1
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #6 on: August 25, 2009, 08:31:39 PM »

So it is not a patch you actually download and install but rather a file to edit? Thanks!
Logged
SpenserJ
Moderator
HCL Regular
*****
Offline Offline

Posts: 179

Some helpful guy


WWW
« Reply #7 on: August 26, 2009, 12:26:54 AM »

Exactly. You edit two files and make some small changes
Logged

I am NOT a developer for HelpCenterLive. I am just trying to help out anyone that has issues. If you have a problem, check the list of fixes and then create a new topic
gsallen1
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #8 on: August 26, 2009, 03:13:20 AM »

Excellent! Thank you!
Logged
Ast Derek
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #9 on: August 29, 2009, 07:32:04 AM »

This case seems related to this thread

hxxp: www. helpcenterlive. com/smf/firefox_306_killed_this-t855. 0. html;msg4295

and, in particular, an be related to what I've found:

hxxp: www. helpcenterlive. com/smf/firefox_306_killed_this-t855. 0. html;msg4295#msg4295
Logged
dekiscool
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #10 on: September 30, 2009, 04:01:52 AM »

Ok I have the same problem with Firefox. . . I am using Firefox version 3. 5. 3.  I installed the software and everything seemed to work. . . emails etc. . . but when I would log in to show I was online as an operator, it wouldnt stay online. . . or. . . it would be online and I would click it. . . and the chat box would just sit there.  From the admin side, no chat request would show up. 

I saw on here that someone had the same problem. . . and tried it with IE. . . I am using IE 8 and like them, it worked perfectly for me.  Chat ran great and no problems.  I saw someone suggested the 3. 0. 5 Patch for Firefox or something? Where can I get this? Is there any way to get this software to work with Firefox? Help me please! Thanks so much!

Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.171 seconds with 20 queries.

Google visited last this page April 22, 2014, 02:45:24 PM