Help Center Live Community
April 24, 2014, 11:43:42 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Firefox Broken???  (Read 4363 times)
rwperkinsjr
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 3


« on: July 20, 2009, 03:18:24 AM »

I have looked, to no avail, for a fix for the always showing offline error.  Does anyone know the real answer of how to fix this? It works in Chrome but not Safari or Firefox.  I saw lots of other people having this problem but obviously the admin doesn't monitor his own forum.  sad since this is exactly what I need without the bugs. 

Any help at all?HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
Logged
SpenserJ
Moderator
HCL Regular
*****
Offline Offline

Posts: 179

Some helpful guy


WWW
« Reply #1 on: July 20, 2009, 03:05:50 PM »

What browser and operating system are you using for both the client and operator? Obviously firefox is at least one of those (if not both) but if the OS is not windows you are out of luck. And there is a fix for the "not connecting" error for firefox 3.0.6 and above that should fix your problems

Spenser
Logged

I am NOT a developer for HelpCenterLive. I am just trying to help out anyone that has issues. If you have a problem, check the list of fixes and then create a new topic
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.164 seconds with 20 queries.

Google visited last this page April 22, 2014, 03:05:56 PM