Help Center Live Community
April 20, 2014, 02:30:56 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Installation failed to create tables, show languages, etc.  (Read 2092 times)
eric
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 1


« on: August 03, 2009, 05:15:24 PM »

HCL: 2. 1. 7
OS: Centos 5
Apache: 2. 2. 3
MySQL: 5. 0. 83
PHP: 5. 2. 9
MySQL Client API: 5. 0. 83
safe_mode: off

I unzipped the files in my web root, set the permissions per the install instructions, then pointed the browser at my installation.

Steps one, two, and three were generally fine but every step after that would render a page with no text.   The config. php file $conf['lang'] would be set to an empty string.   I managed to work my way through that.

The database was never created by the installer.   I created it manually from the database. sql script.

The admin user was never created.   I also created that manually.

Now when I go to hxxp: mysite. tld/admin/ I get a login page as I should.   If I enter admin/somepass I get "username or password incorrect", as I should.   However, if I enter admin/admin I am redirected back to the login page and nothing happens and there is no error about invalid username or password.   I've tried using FF3, Chrome, and Opera and they all behave the same way.   I'm not getting any errors in my Apache logs.

I get the exact same behavior with $conf['demomode'] turned on.

Am I missing something obvious here?
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.142 seconds with 20 queries.

Google visited last this page March 15, 2014, 12:27:10 AM