Help Center Live Community
July 23, 2014, 04:57:15 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Newbie Problem with Help Center Icon Code and Frame Pages  (Read 3413 times)
Crossover
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 1


« on: May 03, 2008, 03:49:10 PM »

Help Center Live Rocks!  I love it.   But, I'm have problems integrating the generated Help Center Code to work in a webisite that uses frames.   Works fine, in a non framed page.   You can look at my framed web at: www. 90Essentials. com to see my issue and then look at another example that works at: www. Dougni. com.

Any suggestions would be appreciated.

Also, anyone have success at dumping same code and web table and able to force a right alignment of the icon?

Doug Cunningham
www. DougNI. com
Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #1 on: May 11, 2008, 06:13:13 PM »

I've been successful using iframes with FF but not with IE.. from what I've seen, I don't think that you'll be able to overcome the problem if using IE..
Logged

how may I help you today?
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.41 seconds with 19 queries.

Google visited last this page July 19, 2014, 11:17:22 PM