Help Center Live Community
April 20, 2014, 07:29:34 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Notifications of chat initiations  (Read 7350 times)
Intripita-MH
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 5


« on: August 22, 2007, 07:14:30 PM »

With all possible settings to ensure that operators are notified of an initiation, we're not getting any.

No blinking taskbar icons,
no sounds,
no window auto-focusing.

We're using Firefox and IE and having the same problems. Running Apache server on a Unix system with PHP 4.

I've searched but have no found a solution to this problem. Please let me know what we can do to fix this. Thanks
Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #1 on: August 22, 2007, 07:38:34 PM »

What version of HCL are you running, note if it's 2.1.2-2.1.4 you MUST apply the hotfix due to a security bug. 2.1.5 should be out this week with the patch already supplied, however we're tracking down one last issue before pushing it out the door.

Also what OS are the browsers running on.
Logged

how may I help you today?
Intripita-MH
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 5


« Reply #2 on: August 22, 2007, 10:09:45 PM »

Sorry, it's running Linux (CentOS) and the latest version of HCL, 2.1.4.

Ah, okay - second one to download the hotfix file.

... Okay, file uploaded and hotfix applied.

Now what? Tongue
Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #3 on: August 22, 2007, 10:19:09 PM »

Your running IE under Linux? Smiley
Logged

how may I help you today?
Intripita-MH
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 5


« Reply #4 on: August 23, 2007, 02:30:40 PM »

Haha, ... I thought you meant server software. I'm running Windows Vista Ultimate with UAC on. (Not my decision, but that's another long story.) Would that be the problem?
Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #5 on: August 23, 2007, 04:00:24 PM »

Actually, UAC won't interfere with FF using it either way.  Are the ops getting any notifications (visitor to page, chat, etc?)
Logged

how may I help you today?
Intripita-MH
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 5


« Reply #6 on: August 23, 2007, 05:01:05 PM »

Hm, it must be me.

I asked one of my operators to test it for me. He's using Windows XP with IE7 and it brings the window into focus, as it should...

So I used IE7 on my Vista system and it works alright then - it brings the window into focus.

How can this work in Firefox?

Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #7 on: August 23, 2007, 05:33:14 PM »

Two things come to mind, #1 what java plugin are you using on FF? and #2 do you have have Java and Javascripts enabled in your content section of options?
Logged

how may I help you today?
justjerk
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #8 on: August 28, 2007, 09:09:53 PM »

I tested the software on a test account, everything worked perfect.  Installed HCL on my live site and started to test. Everything worked fine except couldn?t get the ?chat request? to work. Very strange it worked on 1 site but not the other on the same pc. So, I wiped out the install and reinstalled. That did the trick.

So if you are having a problem, it could be an installation issue.

BTW: Awesome Software ? Does what it needs to do perfectly.
Logged
Intripita-MH
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 5


« Reply #9 on: August 28, 2007, 11:38:25 PM »

Yes, I am satisfied with the software Wink Just a couple little quirks on our end that are causing problems it seems.

As for Java/Javascript, it is all enabled and we all have the latest Java build in our systems to run applets.... is that what you mean by "java plugin"?

Anyway, in the mean time, or just simply as an alternative, I might just use IE for the waiting window. Thanks!

justjerk: No, we've had this problem before our reinstall to the new version, too. But 'ppreciate the input.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.162 seconds with 18 queries.

Google visited last this page April 13, 2014, 01:23:44 PM