Help Center Live Community
April 16, 2014, 10:55:10 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Operator message not sending to user  (Read 5317 times)
lukeslytalker
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


www.natebal.com


WWW
« on: June 03, 2009, 07:57:59 PM »

I feel like I'm pretty close.  I get the notification.  The sounds are working.  The username is sent.  I can accept the chat, but when I try to send a message nothing happens on the user side.  It's not sending a message.  All it says on the user side is, Please wait while we connect to you.       

For some reason I was unable to post this image.
hxxp: www. cditech. com/images/test. png
« Last Edit: June 03, 2009, 08:04:23 PM by lukeslytalker » Logged

Come On In The Web Is Fine
SpenserJ
Moderator
HCL Regular
*****
Offline Offline

Posts: 179

Some helpful guy


WWW
« Reply #1 on: June 03, 2009, 08:35:20 PM »

What operating system and browsers are you using for both client and operator?

Spenser
Logged

I am NOT a developer for HelpCenterLive. I am just trying to help out anyone that has issues. If you have a problem, check the list of fixes and then create a new topic
lukeslytalker
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


www.natebal.com


WWW
« Reply #2 on: June 04, 2009, 07:00:40 PM »

I'm running Win XP and have tried it in Firefox, IE & Google Chrome. 

Maybe I should explain my problem a little better.  I'm seeing the request to connect on my side and I can accept the user into chat, but when I send a message to the user nothing happens.  It still says, "Please wait while we connect you ".
Logged

Come On In The Web Is Fine
SpenserJ
Moderator
HCL Regular
*****
Offline Offline

Posts: 179

Some helpful guy


WWW
« Reply #3 on: June 04, 2009, 09:03:02 PM »

Is the user using the same operating system and browser (is it a real user? or are you testing things still?). And have you applied the firefox patch?

Spenser
Logged

I am NOT a developer for HelpCenterLive. I am just trying to help out anyone that has issues. If you have a problem, check the list of fixes and then create a new topic
lukeslytalker
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


www.natebal.com


WWW
« Reply #4 on: June 04, 2009, 09:37:47 PM »

The user is a guy in the office next to mine.  He's running XP as well and we've both tried IE, FF & Google Chrome.  And yes I did install the Firefox patch.
Logged

Come On In The Web Is Fine
lukeslytalker
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


www.natebal.com


WWW
« Reply #5 on: June 05, 2009, 03:23:04 PM »

 :) WooHoo!!! Got it working.  I completely reinstalled HCL and updated the Firefox fix again.  I must've missed something along the way because it's running like a champ now! Cool script.  I'm going to have to get this running on some of my other sites now.
Logged

Come On In The Web Is Fine
SpenserJ
Moderator
HCL Regular
*****
Offline Offline

Posts: 179

Some helpful guy


WWW
« Reply #6 on: June 05, 2009, 08:13:15 PM »

Good to hear. Sometimes a reinstall is the best option. One wrong key and it can break everything Tongue
Logged

I am NOT a developer for HelpCenterLive. I am just trying to help out anyone that has issues. If you have a problem, check the list of fixes and then create a new topic
lukeslytalker
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 6


www.natebal.com


WWW
« Reply #7 on: June 05, 2009, 09:30:50 PM »

Yeah I'm sure it was just something simple that got over looked.  Works great! Now I just need to do some multi- user testing.  Interested to see how well this works with multiple operators and users.
Logged

Come On In The Web Is Fine
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.157 seconds with 18 queries.

Google visited last this page March 16, 2014, 04:06:00 AM