Help Center Live Community

Support => Installation Help & Software Support => Topic started by: mavraky on July 13, 2007, 08:26:41 AM



Title: showing offline when im actually online
Post by: mavraky on July 13, 2007, 08:26:41 AM
Im online using the monitor  but i appear as offline


Title: Re: showing offline when im actually online
Post by: HCL Admin on July 13, 2007, 08:29:38 AM
Hmm, what is the server OS, webserver+version, PHP version you have on the server side?  Which browser are you using. 


Title: Re: showing offline when im actually online
Post by: mavraky on July 13, 2007, 08:32:38 AM
hosting at ixwebhosting, linux.
Im using firefox 1.5.0.12


Title: Re: showing offline when im actually online
Post by: HCL Admin on July 13, 2007, 08:51:43 AM
Ok, and you've got a department and have assigned yourself to that department, correct?


Title: Re: showing offline when im actually online
Post by: mavraky on July 13, 2007, 09:07:46 PM
yes.
Also when im testing opening another browser. I send a chat request to myself (using the other browser) and It doesnt connect saying that all operators are busy and when it does i get that thechat sesion doesnt exist.


Title: Re: showing offline when im actually online
Post by: mavraky on July 13, 2007, 11:45:27 PM
OK, I reinstall everything and seems to work ok.
But now im still testing and when for example i sent a request to an operator (cutomer and operator are all me) it connects and disconnects shortly wihtout let me as operator accept the request. In other words, is there any way to make the wait period longer so then an operator can see and accept the customer's request?


Title: Re: showing offline when im actually online
Post by: HCL Admin on July 14, 2007, 05:36:12 AM
Yes, you can change the timeouts in the config.php file in the HCL root.   However, make sure your using two different browsers (for example, IE and FF.)  You might be getting cookie contamination trying to be both with the same browser.


Title: Re: showing offline when im actually online
Post by: mavraky on July 15, 2007, 03:28:00 AM
well...for some reason today I found out that I have the last problem again, I appear offline when actually im online, i dont know why.
Any explanation?

thanks


Title: Re: showing offline when im actually online
Post by: HCL Admin on July 15, 2007, 05:56:36 AM
Another person is reporting the same issue.  Since there are a couple of different people experiencing this, I've been trying to break one of the test servers to create the same issue.

If you can create a file, preferably in your hcl directory that contains the following:

Code:
<?php phpinfo(); ?>
and name it anything you like (with a .php extension, ie. somename.php), then PM me the URL for the file, that may give us a better look at the issue.


Title: Re: showing offline when im actually online
Post by: mavraky on July 15, 2007, 06:23:45 AM
sent...


Title: Re: showing offline when im actually online
Post by: HCL Admin on July 15, 2007, 07:03:37 AM
Thank you, I'll get started comparing your setup with the ones I have here, and possibly take one machine (which only has apache for testing HCL) and try to configure as close as what you have.

One thing I'm sure you already check, however I gotta ask, you've checked all the directories permissions, cache, compile, and icons and ensured that they are 777 correct?


Title: Re: showing offline when im actually online
Post by: mavraky on July 15, 2007, 07:14:40 AM
yes, all correct