Help Center Live Community

Support => Installation Help & Software Support => Topic started by: weswebdesign on October 04, 2008, 02:36:08 PM



Title: Script not loading on SSL
Post by: weswebdesign on October 04, 2008, 02:36:08 PM
HCL is working properly on my home page, but when I added the code to my client area which is Secure it had a SSL error and would not load the HCL script.  Please Help.

Thanks!


Title: Re: Script not loading on SSL
Post by: weswebdesign on October 06, 2008, 01:45:40 PM
Anyone know? Please let me know.


Title: Re: Script not loading on SSL
Post by: Monty on October 07, 2008, 12:37:28 AM
Can you please give me more information so I can solve your issue.


Title: Re: Script not loading on SSL
Post by: weswebdesign on October 07, 2008, 01:22:01 AM
Visit - hxxp: www. weswebdesign. com
HCL loads perfect.  

Visit - https://www. weswebdesign. com
HCL does not load at all and gives a certificate error. 

Visit - https://www. weswebdesign. com/clients
HCL is not installed and the certificate is fine. 

Need more details just let me know.   Thanks for helping.


Title: Re: Script not loading on SSL
Post by: weswebdesign on October 07, 2008, 01:24:34 AM
hxxp: www. weswebdesign. com

https://www. weswebdesign. com

https://www. weswebdesign. com/clients


Title: Re: Script not loading on SSL
Post by: weswebdesign on October 07, 2008, 01:25:13 AM
Sorry, I can not get the links to work.


Title: Re: Script not loading on SSL
Post by: Monty on October 07, 2008, 02:47:14 AM
Don't worry about the links not working, Wes.  It's a deliberate forum thing.  I'll look at your site in the afternoon (UK time) on Tuesday (today) as it's very late tonight.  I'll get back to you on this thread after I've had a nosey.

For now though, good night and hope I sleep well so I can properly function when I look tomorrow!  lol


Title: Re: Script not loading on SSL
Post by: weswebdesign on October 07, 2008, 04:19:04 AM
Thanks.


Title: Re: Script not loading on SSL
Post by: Monty on October 07, 2008, 03:11:27 PM
Visit - hxxp: www. weswebdesign. com
HCL loads perfect.
Yes it does.  
Visit - https://www. weswebdesign. com
HCL does not load at all and gives a certificate error.
 
HCL loaded fine, although I got a certificate error also for the HCL image.  I'll look into this matter further as there are bound to be others with the same issue.  When I find the bug fix for this I'll post the answer here.
Visit - https://www. weswebdesign. com/clients
HCL is not installed and the certificate is fine.
Although I typed in the secure protocol, it took me to the unsecure page.  I'm assuming it won't become secure until a client logs in.  I did not see HCL in your clients section but I'm assuming this is because it has not been added.  I don't know the structure of WHMCompleteSolution software that you're using but I would assume that the issue lies within the structure of the WHMCompleteSolution software.


Title: Re: Script not loading on SSL
Post by: weswebdesign on October 07, 2008, 05:31:11 PM
Everything is correct. Please let me know if you find a problem. Thank you.


Title: Re: Script not loading on SSL
Post by: Monty on October 07, 2008, 06:20:29 PM
Everything is correct. Please let me know if you find a problem. Thank you.

I just did, didn't I?


Title: Re: Script not loading on SSL
Post by: weswebdesign on October 07, 2008, 06:37:13 PM
No, it is still showing certificate error.


Title: Re: Script not loading on SSL
Post by: Monty on October 07, 2008, 06:46:27 PM
No, it is still showing certificate error.

Did I not say that I would post the bug fix here once it was complete?

Have you looked into the structure of your website software to see why HCL isn't appearing anywhere else other than your home page?