Help Center Live Community

Development => Bug Discussions => Topic started by: Joe Beauchamp on November 18, 2008, 06:12:51 PM



Title: v 2.1.4 - Image code generation - 404
Post by: Joe Beauchamp on November 18, 2008, 06:12:51 PM
Not much to say -- being at the top, just getting the software, well, it was a bit of a turnoff to simply get a 404 trying to generate the first thing.   I just did a vanilla install.   Hopefully, this is not a redundant message for you -- I didn't see another.

thx


Title: Re: v 2.1.4 - Image code generation - 404
Post by: Ajay Parmar on January 10, 2009, 03:31:10 PM
Hi,

I also had this problem after my first installation.

But after spending so much time I find it was because of we are using image attribute after URL when we are clicking on that link like hxxp: localhost/livesupport/admin/code. php?image

So you have to Just remove image from here and replace it with any string like imcode and also change in PHP script in which we are using this string to get image.

Try it.  It will work.

Only problem is image string we are using so you have to just change URL and intended PHP script.

Let me know if you still have a problem.



Title: Re: v 2.1.4 - Image code generation - 404
Post by: Joe Beauchamp on February 11, 2009, 08:58:18 PM
NIce job!  Guess I need to learn more php -- I try to just hack at things and save my brain cells for doing stuff which isn't being done elsewhere, so I have no clue why this works (I haven't tried the code so I have no clue what it does), and it didn't blow up. . .  THX!!!! -- Joe B.