Help Center Live Community

Support => Installation Help & Software Support => Topic started by: arstacey on April 20, 2009, 09:06:27 PM



Title: Installation trouble
Post by: arstacey on April 20, 2009, 09:06:27 PM
When I begin the setup, I get the following errors on screen:

Warning: Includer::include_once(/var/www/hdjoomla/helpcenterlive/class/.  .  /lang/.  php) [function.  Includer-include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hdjoomla/helpcenterlive/class/include.  php on line 99

Warning: Includer::include_once() [function.  include]: Failed opening '/var/www/hdjoomla/helpcenterlive/class/.  .  /lang/.  php' for inclusion (include_path='.  :/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/hdjoomla/helpcenterlive/class/include.  php on line 99

I have made sure all appropriate permissions were set and I do not have safe mode on.    Also, the buttons are not displaying correctly

hxxp: i172. photobucket. com/albums/w15/arstacey/img. jpg

Can anyone point me in the right direction?  Thanks so much!!


Title: Re: Installation trouble
Post by: Destro on May 05, 2009, 05:16:29 PM
Hello,

Has this already been fixed?
This sounds like your configuration file became broken, because HCL loads the language file set in the config.php file on that line.
You should check the config.php file for the absence of this line:
Code:
$conf['lang'] = 'english';
If this line isn't anywhere in the file, you should add it somewhere between the <?php and ?>.
You should make sure there isn't a comment mark (//) in front of the line.

Destro