Help Center Live Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Italian Language  (Read 8023 times)

carpi57

  • Not too much to say...
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Italian Language
« on: October 16, 2007, 02:14:59 AM »

Hi,
i have translate HLC in Italian language.
But i have a problem.
When launch "Live Help" or "Launch Request Monitor " bottom from admin panel, apper an javascript error ( javascript:Monitor.launch() ) in html footer to reference: admin/trascript.php

Can we help me ???
Thanks
Logged

victor

  • HCL Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 266
    • Victor Pereyra
Re: Italian Language
« Reply #1 on: October 16, 2007, 07:47:55 AM »

hi, first, please upload the italian file on this forum to share it with the community and to include it on the next HCL package later

second, did you make any changes on the code? or you just add the italian language?

carpi57

  • Not too much to say...
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Italian Language
« Reply #2 on: October 22, 2007, 09:01:25 AM »

this is italian.php file

i dont change the code, i have only translate the english.php in italian.

Thanks
Logged

HCL Admin

  • Administrator
  • HCL Superstar
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 882
    • Help Center Live
Re: Italian Language
« Reply #3 on: October 22, 2007, 07:10:46 PM »

Just a thought, what java are you using, if Sun, what version?  Like to track any error like that one down quick.
Logged
how may I help you today?

carpi57

  • Not too much to say...
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Italian Language
« Reply #4 on: October 23, 2007, 02:18:59 AM »

I use Sun Java vers. 1.6.3. How can i find error with java??
Logged

carpi57

  • Not too much to say...
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Italian Language
« Reply #5 on: October 25, 2007, 01:58:53 AM »

UP ;)
Logged

HCL Admin

  • Administrator
  • HCL Superstar
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 882
    • Help Center Live
Re: Italian Language
« Reply #6 on: October 25, 2007, 07:26:03 PM »

Sorry, right now I don't get on here everyday (or every other day) as life has been hectic the past couple of months, I'm hoping things slow down for me soon, my kids would love to see me again... :D

Try opening the java console and see what errors it reports.
Logged
how may I help you today?

victor

  • HCL Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 266
    • Victor Pereyra
Re: Italian Language
« Reply #7 on: December 07, 2007, 07:08:37 AM »

Quote
this is italian.php file

i dont change the code, i have only translate the english.php in italian.

Thanks

Hi carpi57, I've checked line by line your file and the problem is on line 303:

It says:
$lang['ed'] = 'Un\' amministratore richiede la chiusura del monitoraggio.';

First, its nos ed its booted

Second, you must change Un\' to Un, so you must erase the \' next to "Un"

Try it and give us a feedbak please

HCL Admin

  • Administrator
  • HCL Superstar
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 882
    • Help Center Live
Re: Italian Language
« Reply #8 on: December 27, 2007, 12:18:02 PM »

Here's a better way to do it if you need the ' :

Code: [Select]
$lang['booted'] = "Un' amministratore richiede la chiusura del monitoraggio.";
Note that I changed the string quotes to double quotes.  Nice part about doubles is that you can escape characters inside the string.
Logged
how may I help you today?
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.157 seconds with 18 queries.