Help Center Live Community
July 23, 2014, 04:56:50 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sound Problem - Another possible solution  (Read 4568 times)
pelsner
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 9


« on: December 21, 2007, 03:53:24 AM »

Many people have reported sound problems and some have posted a solution.  For some that solution may have worked but for others it did not.

Here's how I solved the problem.

open mysql db and type the following command:

UPDATE operators SET sounds = '1';

Apparently during the creation of the database and/or operators, the default is to disable the sounds.  All of them had a 0 in that field.  After updating that, sounds worked perfectly...


Peter Elsner
GKG.NET, INC.
Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #1 on: December 27, 2007, 09:27:11 PM »

Hmm, they should default the otherway.  I'll have to do some checking and try and track that one down.  Thanks for the good eye.
Logged

how may I help you today?
lvalics
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 21



WWW
« Reply #2 on: January 02, 2009, 04:41:17 PM »

I have the same problem, no sound on operator side when a chat is requested.   Also the tray is not blinking. 

LATER EDIT: From WinApp, must be deactivate and then reactivate the Alert on Chat and then also sound off/on.  then will work.
« Last Edit: January 03, 2009, 01:53:57 PM by lvalics » Logged

Best Regards,
Valics Lehel
http://www.grafxsoftware.com
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.17 seconds with 18 queries.

Google visited last this page July 03, 2014, 02:38:18 PM