Help Center Live Community
April 23, 2014, 06:15:14 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Troubles after moving server  (Read 3984 times)
eder
Not too much to say...
*
Offline Offline

Posts: 1


« on: November 06, 2007, 12:01:22 PM »

Hello all,

I am new on this forum.
My webhosting has moved the server where HCL was installed. After that, I can't start a live chat anymore.
Everythings looks good untill an operator click on ACCEPT chat. A blank page appears with : loading.. loading.. loading..
they use IIS and I got it from their server.
I tried a new install, no success.

31-Oct-2007 08:24:24] PHP Notice:  Undefined index:  block in D:\Sites\www\livechat\hcl\class\chat.php on line 84
a piece of my chat.php file with line 84

    function blocked()
        {
            $blocked = false;
    84-        $ip = split(',', $GLOBALS['conf']['block']);
            foreach ($ip as $key => $val) {
                if (trim($val) == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
                    $blocked = true;
                }
            }

Best Regards

Eder Miranda
Sao Paulo - Brazil

            return $blocked;
Logged
HCL Admin
Administrator
HCL Superstar
*****
Offline Offline

Posts: 882


WWW
« Reply #1 on: November 08, 2007, 07:28:12 PM »

Sounds like they pooched your config settings when they moved you.  Also verify that all permissions are right.  Version 2.x is NOT tolerant of any problem with permissions.
Logged

how may I help you today?
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.17 seconds with 18 queries.

Google visited last this page April 16, 2014, 04:59:54 AM